(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme nyt prosessi-insinööriä Jokilaakson tehtaidemme massanvalmistukseen Jämsään.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Jokilaakson tehtaat valmistavat painopaperia neljällä tehokkaalla paperikoneella. Tehtaita on kaksi 15 km etäisyydellä toisistaan - Kaipola ja Jämsänkoski. Pääraaka-aineet ovat keräyspaperi ja kotimainen kuusipuu, joista valmistetaan massoja siistaamalla ja hiertämällä sanomalehti ja aikakausilehtipapereiden valmistukseen. Pääpolttoaineet ovat metsästä kerättävä biomassa sekä turve. Kaipolan ja Jämsänkosken paperitehtaat sijaitsevat Jämsän kaupungissa, eteläisessä Keski-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päijänne ja muut vesistöt sekä Himos ja alueen monipuolinen luonto tarjoavat erinomaisen asuinympäristön luonnosta ja liikkumisesta nauttivalle ihmiselle.

Mitä teet

Prosessi-insinöörin päätehtävä on kustannustehokas massan valmistus. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu vastuualueen kunnossapidon organisointi, energian käytön optimointi sekä prosessin säätöjärjestelmien ylläpito ja kehitys. Osallistut lisäksi erikseen sovittuihin investointi- ja muihin projekteihin sekä henkilöresurssien suunnitteluun. Olet vahvasti mukana turvallisuustyössä ja turvallisuuden edistämisessä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa yhteistyötä UPM Metsän, UPM energian ja koko tehdasorganisaation kanssa.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen AMK- tai korkeakoulututkinto ja kokemusta prosessiteollisuuden tuotanto- ja kunnossapitotehtävistä. Olet sitoutunut turvallisuuteen ja jatkuvaan parantamiseen. Olet yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja viestit myös enganniksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Petri Ruusu puh. 0405015498 ja tuotantojohtaja Marko Laakkonen puh. 0405209857.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 09.06.2019 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.