(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
STR Tecoil Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme jalostamollemme Haminaan

Prosessi-insinööriä

vakituiseen työsuhteeseen kehittämään ja optimoimaan tuotantoprosessiamme osana tuotantotiimiä.

Prosessi-insinöörinä ratkaiset prosessin pullonkaula- ja ongelmakohtia. Syvennyt prosessin kemiaan, suunnittelet prosessiparannuksia, osallistut kehitysprojekteihin ja koulutat henkilöstöä. Toimit myynnin ja raaka-ainehankinnan teknisenä tukena.

Olet innokas oppimaan uutta, oma-aloitteinen ja odotat työltäsi monipuolisia haasteita. Ratkaisujen etsiminen ongelmatilanteisiin on sinulle luonteenomaista. Sinulla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä turvallisuuslähtöinen ajattelutapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (kemian/prosessitekniikan ins. /DI) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työkokemus kemian- tai prosessiteollisuuden alalta ja kemian tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut alan moderneinta teknologiaa edustavaan prosessiimme.

Tarjoamme haastavia ja vastuullisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä osaavan työyhteisön kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 31.8.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen saila.jamsen@tecoil.fi .  Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Tuotantopäällikkö Satu Niemi,

puhelin 045 167 4111, perjantaina 10.8. klo 9-11 ja perjantaina 24.8. klo 9-11.