(Poistunut julkaisusta)

PROSESSI-INSINÖÖRI
Chempolis Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Kansainvälisen asiakasprojektimme käynnistyessä vahvistamme nyt organisaatiotamme.

Tehtävässäsi toimit Chempoliksen asiakasprojekteissa vastaten prosessisuunnittelusta, -simuloinneista ja -optimoinnista sekä laitteiden määrittelyistä.  Osallistut teknisen dokumentaation luontiin ja ylläpitoon sekä projektin hankintoihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja ohjaat myös asiakkaidemme suunnittelukumppaneiden työtä.

Odotamme sinulta kokemusta prosessiteollisuuden käyttö- tai suunnittelutehtävistä sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI). Arvostamme nykyaikaisten suunnittelu-, dokumentaatio- ja laskentaohjelmien monipuolista osaamista. Sellutekniikan kokemuksesi katsotaan eduksesi. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja ratkaisulähtöinen. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme toimit yhteistyökykyisesti ja asiakaslähtöisesti sekä kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta ulkomailla. Ensisijainen työpisteesi on Oulussa, muut paikkakunnat ovat myös neuvoteltavissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä teknologiayhtiössä, jossa pääset luomaan ja oppimaan uutta sekä rakentamaan yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.5.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa 7.5. alkaen Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.