(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri tai -päällikkö
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Oletko sinä prosessi-insinöörimme tai -päällikkömme?

Haemme joukkoomme prosessi-insinöörejä sekä -päällikköä vahvistamaan akkukemikaalitehtaan prosessisuunnittelutiimiä sekä muihin kemianteollisuuden ja metallurgian prosessi- ja tuotekehityshankkeisiin.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa teollisuuteen liittyviä projektitehtäviä yhteistyössä projektipäällikön ja eri tuotannon osa-alueiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri/AMK) ja kokemusta suunnittelu- ja/tai projektitehtävistä. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on määrätietoinen asenne työtä kohtaan. Hydrometallurgian yksikköprosessien tuntemus katsotaan eduksi henkilövalintoja tehtäessä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Viet osaltasi projekteja eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • prosessiteollisuuden vahvaa osaamista
  • nykyaikaisten suunnittelu-, dokumentaatio- ja laskentaohjelmistojen monipuolista osaamista tavallisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi
  • osaamista prosessiteollisuuden automaatiojärjestelmistä
  • englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi
  • ennakkoluulotonta ja innostunutta asennetta haasteisiin ja uuden oppimiseen

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat arkipäivisin tutkimuspäällikkö Jouni Pakariselta, p. 020 7130 800 (vaihde). Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.6.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.