Prosessi-insinööri (Process engineer)
Go On Uusimaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Etsimme asiakkaallemme STERIS FINN-AQUA Tuusulaan kasvun vahvistukseksi

 

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ (PROCESS ENGINEER)

  

STERIS FINN-AQUA kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääketehtaille ja biotekniikkayrityksille. Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Yli 98 % tuotannosta suuntautuu vientiin. Tuusulassa sijaitsevassa yrityksessä työskentelee yli 180 alan ammattilaista.

STERIS FINN-AQUA kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation –yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtymän liikevaihto on noin 4 mrd USD ja henkilöstöä on noin 16 000. www.steris.com

  

Prosessi-insinöörin tehtävässä olet osa viiden henkilön tiimiä ja saat alkuun oman tutorin hyvän perehdytyksen varmistamiseksi. Työnkuvaasi kuuluu prosessisuunnittelun eri vaiheet, kuten putkistosuunnittelu- ja mitoitus sekä suunnitteluohjeiden teko. Tehtäviisi kuuluu myös PI-kaavioiden suunnittelua ja piirtämistä asiakasvaatimusten mukaisesti. Laskentaosaaminen (pumput/lämmönvaihtimet/putkistot) sekä aikaisempi kokemus prosessisuunnittelutehtävistä laitevalmistuksesta katsotaan eduksi.

  

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI/energia-/prosessiteollisuus)
  • aiempaa kokemusta CAD-ohjelmistolla
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • tarkkaa työotetta ja kiinnostusta virta- ja taselaskentaa kohtaan
  • englannin kielen taitoa

  

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittymään mielenkiintoisten ja erikoisten laitteiden valmistuksen ja tuotekehityksen parissa. Yhtiö tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja liukuvan työajan.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379 ja Maarit Halonen, puh. +358 44 084 5556

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot