(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri, laboratorio ja vesilaitos
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021
Kiinnostaako voimalaitosmaailma? Haluatko olla mukana varmistamassa suorituskykyä, jolla ihmisten hyvinvoinnista huolehditaan vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa? Haemme Espoossa sijaitsevaan laboratorioyksikköömme prosessi-insinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka.

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sekä ammattimaisen caveritiimin tueksesi. Vastuullisena työnantajana pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Erinomaisten työvälineiden lisäksi käytössäsi ovat myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Prosessi-insinöörinä tehtävänäsi on ENE Uusimaan vastuulla olevien voimalaitosten, lämpökeskusten ja kylmälaitosten operointi varmistaen kaukolämmön ja -kylmän, sekä sähköntuottamisen ja -jakelemisen turvallisesti, tehokkaasti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu myös:

- CHP-laitosten ja lämpökeskusten vesianalyysit, sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysvesien analyysit

- CHP-laitosten ja lämpökeskusten tuhkien ja savukaasujen puhdistustuotteiden analyysit

- voimalaitoksen vedenkäsittelyprosessien (lisävesi ja savukaasulauhteet) valvonta- ja käyttötyöt

- laboratorio- ja vedenkäsittelyjärjestelmien materiaalien ja palveluiden hankinnat sekä raportointi

Menestyäksesi tehtävässä omaat soveltuvan koulutustaustan (esim. kemiantekniikka) sekä vastuuntuntoisen ja aloitteellisen työotteen. Joustavana tiimipelaajana kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Katsomme eduksi kokemuksen laboratoriotyöskentelystä sekä vedentuotannon prosessien tuntemuksen, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne työntekoon ja oppimiseen, me tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 28.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa Caverionilta tekninen päällikkö Markus Laukkanen, p. 040 553 4087. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi  #LI-TN1