Prosessi-insinööri kuitulinjalle
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Sunilan biotuotelaitos Kotkassa on osa Stora Enson Biomaterials - liiketoimintaa. Tehtaan päätuotteita ovat korkealaatuinen, valkaistu havupuusellu ja ainutlaatuinen korkean kuiva-aineen ligniini. Lisäksi laitos valmistaa muun muassa mäntyöljyä, tärpättiä ja biosähköä. Sunilan tehtaan vuosikapasiteetti on 375 000 tonnia havusellua ja 50 000 tonnia ligniiniä vuodessa, ja se työllistää suoraan 165 henkilöä.

Kehitämme tuotanto-organisaatiotamme ja sen johdosta haemme nyt Kotkaan Sunilan sellutehtaaseen vakituiseen työsuhteeseen kuitulinjan prosessi-insinööriä.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä vastaat kuitulinjan, kuivauskoneiden ja jätevedenkäsittelyn ajomallien, tuotantoprosessien ja toimintatapojen kehittämisestä ja ohjeistuksesta.

Tavoitteenasi on tuotantotehokkuuden ja tuotelaadun jatkuva parantaminen, käyttö- ja kemikaalikustannusten pienentäminen sekä ympäristökuormitusten hallinta. Olet mukana vastuualueellesi kuuluvien prosessien ja toimintojen kehittämishankkeissa joko asiantuntijana tai projektin vetäjänä.

Asiantuntijana osallistut aktiivisesti myös käyttö- ja prosessihäiriöiden selvittelyyn sekä järjestelyihin erityistilanteissa, kuten ylös- ja alasajoissa. Teet yhteistyötä kunnossapidon vastuuhenkilöiden kanssa vastuualueesi laitteistojen käyttökunnon varmistamiseksi.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää teknistä korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen prosessiteollisuudesta ja kuitulinjan prosessien ja laitteiden tuntemuksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa, aktiivista ja kehittämislähtöistä työskentelyotetta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja päätöksentekokykyä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa tuotantoympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kannustavan ja osaavan tiimin tuella.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Haethan tehtävään 17.2. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tuotantopäällikkö Kari Nikunen, p. 050 5298 283.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226744
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka