(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri Finex Oy:lle
Finex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme Finex Oy:lle Kotkaan Prosessi-insinööriä rekrytointina vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli sinulta löytyy kokemusta kemianalan prosessiteollisuudesta sekä halua työskennellä kehitysprojektien parissa, saatat olla etsimämme henkilö.

Finex on maailmanlaajuinen, innovatiivinen kromatografisten erotushartsien ja erikoispolymeerien asiantuntija. Yritys tuottaa kasvua tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja nykyisille ja uusille asiakkaille teollisissa kromatografisissa erotussovelluksissa, tarkkuusvalimoteollisuudessa sekä voimalaitoksissa – maailmanlaajuisesti. Finexin juuret ovat olleet teollisessa kromatografisessa erotuksessa vuodesta 1979 lähtien. Liikevaihto on n. 10 M€. Finex Oy on perustettu 1990 ja vuodesta 2016 lähtien yhtiö on ollut osa kansainvälistä Johnson Matthey -konsernin New Markets-sektoria.

Tehtävässä työskentelet mm. tuotannon prosessien ja prosessiturvallisuuden kehittämistehtävissä. Vastuullasi on prosessien toimivuus, testaus sekä projektien onnistunut loppuunsaattaminen. Lisäksi tuotat mm. tuotantoon prosessimalleja ja ohjeita sekä huolehdit projektien dokumentoinnista. Tärkeintä kaikessa tekemisessä ja suunnittelussa on turvallisuusnäkökulma.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

  • Insinöörikoulutuksen (AMK/DI) kemiantekniikan alalta
  • Vähintään viisi vuotta työkokemusta kemian prosessiteollisuudesta
  • Kokemusta riskien arvioinnista (prosessiteollisuus)
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja (suullinen ja kirjallinen) englanniksi

Eduksi katsotaan:

  • Kemian tai öljynjalostuksen prosessien tuntemus
  • Kunnossapidon ja materiaalitekniikan tuntemus
  • Kokemus projektien läpiviemisestä

Finex Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja teknisiä haasteita sisältävän mahdollisuuden päästä työskentelemään vahvasti globaalissa yrityksessä monipuolisesti erilaisten projektien ja erityistuotteiden parissa. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikea henkilön löydyttyä.