(Poistunut julkaisusta)

Proposal Engineer Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä. Proposal Engineerin tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan ja sopivasti haastavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä.
KUVAUS
Proposal Engineerinä työskentelet osana globaalia tiimiä, jonka jäsenet toimivat Outotecin tärkeimmillä markkina-alueilla ympäri maailman. Toimit projekteissa teknisenä asiantuntijana ja vastaat tilausten koko kaaresta tarjouksista sopimuksiin, toimien samalla myös myynnin tukena. Lisäksi teet itse sopimuspohjat sekä huolehdit tarvittaessa projekteihin liittyvästä logistiikasta ja riskeistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää palvelualtista ja oma-aloitteista työotetta sekä rohkeutta tarttua työn tuomiin mielenkiintoisiin haasteisiin.

Tarjoamme


* Tiiviin, toisiaan tukevan ja osaavan tiimin
* Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla kansainvälisessä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Konfiguraatioprojekteissa tuotteen teknisenä asiantuntijana toimiminen
* Projektien simplifikaatio ja projektinhallinta
* Sopimusoikeudelliset asiat

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus (amk/yliopisto)
* Prosessiosaamista
* Teknistä kokemusta töiden tai harrastuneisuuden kautta
* Sopimuskaupallista ja -oikeudellista osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Eduksi katsomme muun kielellisen osaamisen, esim. espanjan tai venäjän kielen osaamisen

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Palveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo, Matinkylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.