(Poistunut julkaisusta)

PROPERTY MANAGER
Antilooppi Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Ketterään kiinteistösijoitusyhtiöön haetaan asiakaslähtöistä Property Manageria

Tehtävässä vastaat nimettyjen kohteiden ylläpidosta ja vaadittavien ylläpitopalveluiden hankinnasta, koordinoinnista ja ohjaamisesta. Vastuullesi kuuluvat kustannusten ja asiakastyytyväisyyden kehittäminen sekä vuosibudjetointi. Työssäsi korostuu aktiivinen toimiminen Antiloopin asiakkaiden kanssa ja kiinteistöjen toimintaympäristöjen kehittäminen entistä toimivammiksi.

Teet tiivistä yhteistyötä kohteiden Asset Managereiden kanssa, joilla on kokonaisvastuu kiinteistöjen johtamisesta. Toimit ylläpidon asiantuntijana ja sparrauskumppanina asiakastyytyväisyyden, investointien ja käyttökustannusten johtamisessa. Raportoit Associate Director, Property Managementille.

Odotamme sinulta kokemusta kiinteistöjen ylläpitopalveluiden ohjaamisesta sekä riittävää teknistä ymmärrystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös talousprosessien hallintaa ja sujuvaa Excelin käyttöä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja ratkaisukeskeinen toimintatapa asiakkaiden suuntaan. Palvelualttiilla ja itseohjautuvalla toimintatavallasi varmistat hyvän yhteistyön ja laadukkaan lopputuloksen asiakkaillemme.

Tehtävään valittaessasi pääset osaksi vauhdikasta ja kehitysintoista työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin merkittävässä kiinteistöalan edelläkävijäyrityksessä. Antiloopilla pääset toimimaan jatkuvasti kehittyvällä alalla, moderneissa puitteissa. Tehtävä tarjoaa sinulle myös hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen omien kykyjesi mukaan.

Hae rohkeasti tehtävään! Lisätietoja antaa Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio puh. 040 637 0889, parhaiten tavoitettavissa 13.9., 16.9. ja 25.9. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.9. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14454.