(Poistunut julkaisusta)

Property Development Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Tule ottamaan kiinteistökehityspäällikkönämme haltuusi yhden merkittävimmän asiakkaamme kaksi kiinteistökehityshanketta pääkaupunkiseudulta. Tämä on tilaisuus sinulle, joka haluat yhdistää työssäsi ja päivittäisessä arjessasi toimitilavuokrauksen kiinteistökehitykseen. Tulet osaksi lähes 20 ammattilaisen Kiinteistökehitys-yksikköämme, jonka palvelut ovat luonteva osa kokonaistarjoomamme markkinassa, jossa suuntaamme Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi. Yksikkömme kulkee kasvupolkua, tule mukaan matkaamme! 

Kiinteistökehitystiimissämme toteutamme hyvin monimuotoisia projekteja asiakkaillemme. Tyypillisesti ne ovat olemassa olevan kiinteistön vuokrattavuuden tai myytävyyden edistämisen kehityshankkeita, uusien kiinteistökonseptien tai kiinteistöjen käyttötarkoituksien suunnittelua sekä kaavakehitystä. Projektiemme kestot ovat kuukausista useampiin vuosiin. Kahdessa hankkeessa, joita olemme kaavailleet sinun vastuullesi, aikajana ulottuu vuosiin 2021-2022.

Mistä tarkemmin ottaen tehtävässäsi on kyse? Työsi keskittyy aluksi kahteen olemassa olevaan projektiimme. Toinen vastuullesi tulevista hankkeista on uudiskohde Keilaniemessä Espoossa. Nyt alkuvuonna käynnistyvän hotellin ja toimistojen rakennustyön osalta sinun vastuullasi on toimistotilojen markkinointi ja vuokraus rakentaessamme tilojen käyttäjille hyvin uudenlaista työympäristösertifioitua toimitilaa. Toisessa Vantaalla sijaitsevassa hankkeessa on kyse olemassa olevan 40 000 neliön kiinteistön kehityshankkeesta, jossa tulet koordinoimaan muutostyötä ja toimistotilojen vuokrausta.  

Molemmissa kohteissa työsi tavoite on asiakkaamme kiinteistöjen vuokratuoton varmistaminen ja optimointi. Espoon osalta vuokrauksen hoitavat pääasiassa aktivoimasi toimitilavälittäjät sekä omat toimitilavuokraamisen ammattilaisemme, mutta pääset myös itse operatiivisen vuokrauksen pariin markkinoinnin ja koordinoinnin lisäksi. Vantaalla tehtäväkenttäsi on laajempi, kun vuokraukseen liittyy vahvasti myös rakennuttajat sekä muutostöiden koordinointi ja ohjaus. Espoon uudiskohteessa rakentamisen ja suunnittelun vastuu on pääasiassa asiakkaallamme.

Saat rinnallesi itsenäisessä roolissasi ehdottoman ammattimaisen organisaation, joka jakaa auliisti omaa osaamistaan. Molemmissa hankkeissa on myös hyvin ammattitaitoinen suunnittelu- ja rakennuttamistiimi, ja asiointi asiakkaan suuntaan hoituu kokeneen yhteyshenkilön kautta, jolle myös työssäsi raportoit, ja joka tukee sinua työssäsi.

Näiden kahden hankkeen siivittämänä pääset meillä hyvin vauhtiin. Sinua kiinnostavia uusia projekteja on kuitenkin jo näköpiirissä. Tästä pidämme huolen, kun jatkossakin teemme meitä innostavia ja asiakkaillemme erityistä arvoa tuottavia hankkeita.

Mitä sitten voit odottaa meiltä?

  1. Jos et vielä ole kiinteistökehittäjänä aivan terävintä kärkeä, ei ole kaukaa haettu, jos toteaa, että kanssamme sellaiseksi kehityt. Pääset näkemään laajasti kiinteistösijoittamisen ja -kehittämisen pelikenttää ja ammennat uutta oppia eri alueiden ammattilaisiltamme.
  2. Meillä tulet työskentelemään hyvin lähellä sijoittaja-asiakkaitamme, kun heidän organisaationsa rinnalla hoidamme heidän kiinteistökantansa kehittämistä, hallinnointia ja vuokrausta sijoitustoiminnan tuottojen varmistamiseksi. Asiakkaillemme tuottama ja todennettu arvo syntyy täysin erinomaisesta työntekijäkokemuksesta – pääsetkin porukkaan, jossa sitä vaalitaan ja kehitetään. Voit luottaa siihen, että pidämme sinusta huolta!
  3. Kanssamme työskentelet yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.
  4. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana. Kasvutarinamme on vahva ja sitä osaksi tulet.
  5. Projektit, joita tulet kanssamme tekemään, ovat monimuotoisia. Samalla ne mahdollistavat sinulle myös näkymän ja kokemukset aina maaliviivalle asti. Näet oman työsi tulokset, kun menestymisemme ja onnistumisemme on mitattavissa, mikä on myös palkitsevaa. 

Huomaat myös nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Ne eivät ole sanahelinää, vaan näkyvät jo kun jutellaan tästä kasvotusten. 

Miltä kuulosti? Voisitko sinä olla kiinnostunut tästä tehtävästä?

Näillä taidoilla menestyt 

Tehtävässä onnistuaksesi tulet tarvitsemaan toimitilavuokrauksen asiantuntemustasi.

Tiedät pelikentän ja taidat kohteiden markkinoinnin. Tiedät, että pikavoittoja alalla ei ole, vaan tuloksia saadaan pitkäjänteisesti suhteita rakentamalla. Sinulla onkin taktista pelisilmää ja kärsivällisyyttä löytää eri tilanteissa parhaat ratkaisut.

Kiinteistökehittämisessä näet metsän puilta ja ymmärrät, miten kaupat, vuokraus ja rakentaminen liittyvät toisiinsa. Taidat toiminnan hyvin erilaisten osapuolien kanssa ja oletkin positiivinen yhteistyön rakentaja ja innostava työkaveri. Olet myös itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen. Olet avoin oppimaan uutta ja uskallat kysyä, jos et jotain tiedä tai osaa.

Tulisitko työkaveriksemme? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Janne juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 21.1. klo 15-17, 24.1. klo 14-16 ja 30.1. klo 8-9 numerosta 044 906 1410. Voit myös laittaa sähköpostia janne.makela@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 5.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.