(Poistunut julkaisusta)

Promotyöntekijä / konsulentti
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Oletko ulospäinsuuntautunut, sanavalmis ja nautit asiakaskohtaamisista? Etsimme asiakkaallemme nyt promotyöntekijää / konsulenttia tuote-esittelytehtäviin.

Etsimme asiakkaallemme nyt promotyöntekijää / konsulenttia tuote-esittelytehtäviin.

Arvostamme reipasta, positiivista asennetta sekä rohkeutta työskennellä myös itsenäisesti. Nautit asiakaskohtaamisista ja sinusta löytyy myös ripaus myyntihenkisyyttä!

Tehtävään emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia uutta! Tehtävää varten tulet saamaan asiakkaalta kattavan perehdytyksen, jonka avulla pääset loistamaan työssäsi. Tuote-esittelyiden tuotteet ovat pääsääntöisesti erilaisia elintarvikkeita.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti viikonlopuille, joten työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle! Työ on keikkaluontoista, joten pääset itse vaikuttamaan myös siihen milloin ja missä työskentelet. Töitä on tarjolla halutessasi ympäri Pohjois-Savoa!

Olitpa sitten jo alan kokenut konkari tai aloitteleva ammattilainen, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!