(Poistunut julkaisusta)

Promotuottaja
Nelonen Media

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Sinä media-alan ammattilainen, haemme tiimiimme promotuottajaa, video- ja tarinankerronnan huippuosaajaa ja hyvää tyyppiä.

Työnkuvaasi kuuluu Nelonen Median (Nelonen, Jim, Liv, Hero ja Ruutu) ohjelmamarkkinointimateriaalien suunnittelu ja tuotanto. Myös radio-kanavien (Suomipop, Rock, Aalto, Loop, Helmi ja HitMix) markkinointi ovat osa työnkuvaasi. Tukenasi on promotuotannon tiimi ja koko osaava markkinointiyksikkömme.

Etsimme henkilöä, jolla on useamman vuoden työkokemus media-alalta. Sinulla on vahvaa kokemusta videoeditoinnista  ja ohjaamisesta sekä näkemystä siihen, miten ohjelmien tunnelma ja huippuhetket välitetään katsojille liikkuvan kuvan kautta. Eduksesi katsotaan markkinoinnin perusteiden hallinta ja graafiset perustaidot. Edellytyksenä on perustuntemus Apple-ympäristöstä, hallitset Adobe Production Premium  –ohjelmistoympäristön.

Olet monipuolinen tekijä. Teet niin tunteisiin vetoavia bränditrailereita kuin taktisia tuotantoja nopealla aikataululla. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat esittää oman näkemyksesi. Sinulla on kyky ajatella luovasti ja ymmärrystä myös kaupallisista tavoitteista. Some-tekemisen trendit ovat hallussasi ja olet kiinnostunut ajan ilmiöistä. Käsikirjoittaminen ja/tai Copy-osaaminen koetaan eduksesi.

Tarjoamme näköalapaikan jatkuvasti kehittyvään media-alaan sekä haastavan ja vauhdikkaan työn mahtavien brändien ja ohjelmasisältöjen parissa.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 18.2.2018 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantotiimin vetäjä Satu Ketopelto 040 5762115.