(Poistunut julkaisusta)

Promoter, Helsinki & Tour 2019
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

 

Arena Persona hyödyntää viestinnän konsepteja, fyysisiä installatioita ja digitaalisia työvälineitä, jotka aktivoivat sekä luovat keskustelua brändin ja kuluttajien välille.

 

Etsimme asiakkaillemme uusia myyntiedustajia Helsinkiin sekä Brändilähettiläitä kiertämään ympäri Suomea!

Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä, vastaten heidän kenttämarkkinoinnista sekä uusasiakashankinnasta. Työskentely tapahtuu erilaisissa toimipaikoissa, kuten kaupungin katukuvassa, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua. 

Tiimiimme etsimme iloisia ja sosiaalisia persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielitaitoa sekä kohtalaista englannin kielitaitoa. Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan.

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? Mahtavaa, sillä me etsimme juurikin sinua!

Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla ma-pe.

Brändilähettiläänä Tourissa edustat isoja kansainvälisiä brändejä, tulet matkustamaan ympäri suomea ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö tourilla on tiivis ja kolleegat mukavia joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!