(Poistunut julkaisusta)

Promoter, Finland (Tour) 2019
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

 

Arena Persona hyödyntää viestinnän konsepteja, fyysisiä installatioita ja digitaalisia työvälineitä, jotka aktivoivat sekä luovat keskustelua brändin ja kuluttajien välille.

 

Etsimme asiakkaillemme uusia kokoaikaisia Brändilähettiläitä kiertämään ympäri Suomea! Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä, vastaten heidän kenttämarkkinoinnistaan sekä uusasiakashankinnasta. Työskentely tapahtuu erilaisissa toimipaikoissa, kuten kaupungin katukuvassa, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Brändilähettiläänä Tourilla edustat isoja kansainvälisiä brändejä, tulet matkustamaan ympäri Suomea työskennellen maanantaista lauantaihin, ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö tourilla on tiivis ja kollegat mukavia, joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!

Tiimiimme etsimme iloista ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään. Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme sinut myös täysin uuteen tehtävääsi. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Valtaosa työntekijöistämme on 18-25 -vuotiaita, joten tiimimme on nuorekas ja vauhdikas.

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? Mahtavaa, sillä me etsimme juurikin sinua!