(Poistunut julkaisusta)

Promoter, Finland (Helsinki & Tour)
Face2face

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Face2Face on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja Kenttämarkkinoinnissa ja viestinnän alalla. Työskentelemme kansainvälisten asiakkaiden kanssa, jotka edustavat lukuisia vahvoja ja vakiintuneita tuotemerkkejä kuten American Express, Plan International, Shell, Pfizer, VISA ja Warner Music. Työllistämme tällä hetkellä 450 työntekijää Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Zürichissä ja Brysselissä.

Etsimme asiakkaillemme uusia myyntiedustajia Helsinkiin sekä Brändilähettiläitä kiertämään ympäri Suomea!

Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä, vastaten heidän kenttämarkkinoinnista sekä uusasiakashankinnasta. Työskentely tapahtuu erilaisissa toimipaikoissa, kuten kaupungin katukuvassa, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua. 

Tiimiimme etsimme iloista ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielitaitoa sekä kohtalaista englannin kielitaitoa. Tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan.

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? Mahtavaa, sillä me etsimme juurikin sinua!

Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla ma-pe.

Brändilähettiläänä Tourissa edustat isoja kansainvälisiä brändejä, tulet matkustamaan ympäri suomea ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö tourilla on tiivis ja kolleegat mukavia joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!

Lähetäthän jo tänään hakemuksesi osoitteeseen Ayrin.majidi@face2face.eu ja hae osaksi kasvavaa huippu tiimiämme!

Meihin voit tutustua lisää: https://face2facecreatives.com

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!