(Poistunut julkaisusta)

Promoottori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.


Oletko valovoimainen, energinen ja näkyvä persoona, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä?

Etsimme nyt Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville messuille 25.-27.9 promoottoria  asiakkaamme ständille. Tehtäviisi kuuluu messukävijöiden vastaan ottaminen ständille tutustumaan yritykseen sekä yrityksen henkilökunnan auttaminen esimerkiksi tarjoiluissa ja esitteissä.

Etsimämme henkilö on rohkea, reipas ja positiivisella asenteella varustettu. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että tiedät mitä promootiotyö vaatii ja olet valmis heittäytymään täysillä tehtävään. Olet iloinen ja sinun on helppo lähestyä ihmisiä. Olet luotettava ja annat kaikkesi, jotta saavutat sinulle asetetut tavoitteet. Eduksi luetaan englannin kielen taito. Sinulla ei tarvitse olla erityistä tietämystä yrityksestä ja toimialasta.

Tulet työskentelemään kokopäiväisesti asiakkaan ständillä koko kolmepäiväisten messujen ajan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

WorkPower 360° tiimin henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi