Promoottori / Myyntiassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.


Oletko valovoimainen, energinen ja näkyvä persoona, joka nauttii työstä ihmisten parissa?

Etsimme nyt Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville messuille 25.-27.9 myyntiassistenttia työskentelemään asiakkaamme ständillä. Tehtävänäsi on ottaa messukävijöitä vastaan ständille tutustumaan yritykseen sekä auttaa yrityksen henkilökuntaa (mm. tarjoilut, esitteet).

Etsimämme henkilö on rohkea, reipas ja positiivisella asenteella varustettu. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että tiedät mitä promootiotyö vaatii ja olet valmis heittäytymään täysillä tehtävään. Olet iloinen ja sinun on helppo lähestyä ihmisiä. Haluat suorittaa tehtäväsi aina täydellä teholla. Olet luotettava ja annat kaikkesi, jotta saavutat sinulle asetetut tavoitteet. Eduksi luetaan englannin kielen taito. Tehtävä ei edellytä erityistä tietämystä yrityksestä ja toimialasta.

Tulet työskentelemään kokopäiväisesti asiakkaan ständillä koko kolmepäiväisten messujen ajan. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

WorkPower 360° tiimin henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1165111
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere