(Poistunut julkaisusta)

Promoottori / messuassistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Oletko valovoimainen, energinen ja näkyvä persoona, joka nauttii työstä ihmisten parissa?

Etsimme nyt asiakkaallemme Makrum Oy:lle Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville messuille 20.-22.3. kahta Promoottoria työskentelemään asiakkaamme ständillä. Tehtävänäsi on ottaa messukävijöitä vastaan ständille tutustumaan yritykseen sekä auttaa yrityksen henkilökuntaa asiakaspalvelussa (mm. tarjoilut, esitteet).

Etsimämme henkilö on rohkea, reipas ja positiivisella asenteella varustettu persoona. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että tiedät mitä työ promoottorina vaatii ja olet valmis heittäytymään täysillä mukaan tehtävään. Iloisuutesi näkyy ja sinun on helppo lähestyä ihmisiä. Haluat suorittaa tehtäväsi aina täydellä teholla, olet luotettava ja annat kaikkesi, jotta sinulle asetetut tavoitteet täyttyvät. Eduksi luetaan englannin ja/tai saksan kielen taito. Tehtävä ei edellytä erityistä tietämystä yrityksestä ja toimialasta.

Tulet työskentelemään kokopäiväisesti asiakkaan ständillä koko kolmepäiväisten messujen ajan. Lisäksi messuja edeltävänä päivänä pidetään lyhyt koulutustilaisuus. Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta viimeistään 15.3. mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mira Salomaa, puh. 045 132 0405, mira.salomaa@workpower.fi

Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121, lasse.lehtinen@workpower.fi