(Poistunut julkaisusta)

Promootiotyöntekijä, Marimekko, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Promootiotyö on myyntiä ja markkinointia - yllättäviä kohtaamisia arjen keskellä ja asiakkaiden lähestymistä aidosti ja itsevarmasti, rennon rohkealla otteella.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Marimekon mukaan avaamaan kesää 2019 värikkäästi muodin huumassa, sillä Marimekko järjestää vuotuisen muotinäytöksensä Esplanadin puistossa toukokuun 17. päivä ja huuma jatkuu myymälöissä sunnuntaihin 19. toukokuuta asti. Perehdytys työhön tapahtuu tiistaina 14. toukokuuta.

Tehtäväsi on saada omalla Marimekkolaisella olemuksellasi aikaan innostusta ihmisissä ja kannustaa heitä tutustumaan Marimekon upeisiin tuotteisiin myymälöissä!

Voit olla mukana välittämässä Marimekon sanomaa koko viikonlopun tai osan siitä. Tehtävässä huolehdit sinulle asetetuista tavoitteista oma-aloitteisesti ja myynnillisesti - Marimekossa saa ja pitääkin olla rohkea.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta myynti- tai promootiotyöstä
Itsevarmuutta ja rohkeutta lähestyä ihmisiä
Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista taitoa


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden osallistua jo perinteeksi muodostuneen Marimekon kesänavausviikonlopun toteuttamiseen
Ihastuttavan työympäristön ja yhdessä tekemisen meiningin
Kilpailukykyisen palkkauksen
Valmennuksen promootiotyöhön


Kiinnostuitko?

Haluatko päästää aurinkoisen ja räiskyvän luonteesi valloilleen ja tulla Marimekko-lähettilääksi?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi