(Poistunut julkaisusta)

Promootiohenkilöitä Neste Ralleihin 2018
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Neste Rally Finland ajetaan taas Keski-Suomen metsämaisemissa 26.-29.7.2018 ja Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään keskelle rallihumua!

Etsimme PROMOOTIOHENKILÖITÄ/ MYYJIÄ jokaiselle rallipäivälle eri mittaisiin työvuoroihin. Työtehtäviin kuuluu erilaisten tuotteiden esittely ja myyminen kisavieraille. Työpisteet sijaitsevat pääsääntöisesti Paviljongin alueella.

Odotamme Sinulta:
- Reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta
- Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Heittäytymiskykyä
- Englanninkielen taitoa

Aikaisempi kokemus promootio- ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on iloisuus ja ulospäinsuuntautunut asenne!

Mikäli olet etsimämme sanavalmis asiakaspalvelija, laita hakemus oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija, Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi

Go On Yhtiöt on Suomen MM-Rallin Event Supplier ja virallinen henkilöstöpalvelutoimittaja.

Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Nopeista sorateistään ja näyttävistä hypyistään kuuluisa ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin kuuluva ralli ajetaan tulevana kesänä 26.-29.7.2018