Projektkoordinator i småbarnspedagogiken
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Kuvaus tehtävästä:

Är du intresserad av att utveckla stöd och inkludering i småbarnspedagogiken? Har du kunskap om hur stöd för lärande och utveckling anordnas i småbarnspedagogik? Vill du komma och utveckla kvalitativ småbarnspedagogik till Esbo? Ifall du svarade ja på åtminstone en av frågorna kan du vara en person vi söker.

Vi utvecklar stöd och inkluderingen i under åren 2021-2022 som en del av statens Utbildning för alla-utvecklingsprogram. För att bereda och koordinera utvecklingsarbetet i Esbo anställs 3 projektkoordinatorer, som i samarbete med projektets styrgrupp och utvecklingsnätverk genomför olika delhelheter som definierats för projektet. Centralt i projektet är att förbereda kommande förändringar i lagen om småbarnspedagogik gällande lärande och utveckling i Esbo.

Två av projektkoordinatorerna placerar sig i resultatenheten för finsk småbarnspedagogik och en i resultatenheten Svenska bildningstjänster. Av den sistnämnda koordinatorn förutsätts flytande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Projektkoordinatorerna arbetar som ett team, gränsöverskridande mellan de olika resultatenheterna, i enlighet med gemensamma målsättningar. Ett framgångsrikt arbete som projektkoordinator kräver ett målinriktat arbetsgrepp, goda samarbetsfärdigheter, förmåga att se stora helheter men också vilja och kompetens att finslipa detaljer färdiga.


Työpaikan nimi: Karaportti 1


Työaika: 36,15 t/vk


KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Behörighet:
lämplig högskoleexamen

Vi förutsätter:
goda kunskaper i svenska och finska både i tal och skrift
kännedom om småbarnspedagogik
målinriktat arbetsgrepp
goda samarbetsfärdigheter och flexibilitet


Vi värdesätter:
kunskap om stöd för lärande och utveckling i småbarnspedagogik
goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
erfarenhet av utvecklingsarbete


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508785
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo