(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIVIESTIJÄ, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa yli 16 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi.
Arvomme muodostavat toimintamme perustan, asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus ohjaavat valintojamme. Uskomme, että hyvään asiakaskokemukseen tarvitaan myös hyvä työyhteisö. Henkilöstömme vahvuuksiksi on mainittu erityisesti hyvä työilmapiiri, yhteistyön sujuvuus yli tiimirajojen sekä valmius kehittää asioita.
 

Projektiviestijä korjaushankkeiden tueksi 
 
Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen viestinnän ammattilaista, joka on vastuullinen ja itsenäinen tiimipelaaja, ja jolla langat pysyvät käsissä muuttuvissa tilanteissa. 
 
Asokodit käynnistää tulevaisuudessa lukuisia korjaushankkeita. Korjaushankkeiden onnistumisen varmistamiseksi haluamme huolehtia myös ammattitaitoisesta viestinnästä. Etsimmekin tiimin tueksi projektiviestijää, joka vastaa korjaushankkeiden viestinnästä. Tehtävä on uusi ja projektiviestijä tulee tukemaan täysin uutta, vielä perusteilla olevaa noin viiden hengen korjaustiimiä.
 
Projektiviestijä
 
Projektiviestijä tulee työskentelemään osana markkinointiviestintätiimiä ja vastaamaan korjaushankkeiden viestinnästä yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Projektiviestijän vastuualueena on erityisesti korjaushankkeisiin liittyvän viestinnän monipuolinen suunnittelu ja toteutus. 
 
Tehtäviisi kuuluvat mm. projektien viestinnällisen sisällöntuotannon suunnittelu, toteuttaminen ja aktiivinen kehittäminen, tiedotteiden laatiminen, asukasinfotilaisuuksiin osallistuminen, asukasviestintä ja koordinointi projektin eri vaiheissa sekä yhteydenpito useisiin eri sidosryhmiin. Lisäksi pääset kehittämään asiakastyytyväisyyttä yhdessä muun organisaation kanssa.
 
Odotamme
- näyttöön perustuvaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä tiimityötaitoja
- kykyä viestiä sujuvasti eri kanavia hyödyntäen
- hyvää organisointikykyä useiden hankkeiden keskellä
- kykyä verkostoitua sekä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa
- valmiutta osallistua asukastilaisuuksiin eri puolilla Suomea myös iltaisin
- esiintymisvarmuutta ja sujuvasanaisuutta
 
Toimipiste sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. 
 
Kiinnostuitko? 
 
Hae tehtävää vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 22.4.2019 sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.