(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIVASTAAVAHARJOITTELIJA
Voimatel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Haemme nyt Sähköverkot liiketoimintaan Suonenjoelle määräaikaista

PROJEKTIVASTAAVAHARJOITTELIJAA

avustamaan työnjohtoa kesäkauden 2021 kestävään työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu mm. projektien dokumentointia, laskutusta, kaapelitiedusteluja sekä työn valmistelu- ja seurantatöitä.

Sinulla on sähköalan perus-, tai ammattitutkinto tai meneillään olevat sähköalan ammattikorkeakouluopinnot, sekä halu oppia uutta. Sähköturvallisuusmääräysten tuntemus ja kokemus jakeluverkon rakentamisesta katsotaan eduksi. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat ja sinulla on ajokortti. Sinulla on myös oma-aloitteinen ja rivakka työote sekä yhteistyökykyä erilaisten ihmisten kanssa työskentelyyn.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on tekemisen meininki. Pääset kesätöiden ajaksi osaksi asiantuntevaa työyhteisöä. Voimatelissa tiimissä autamme toisiamme ja jokaiselle persoonalle löytyy paikkansa. Joku meistä voi etsiä juuri sinua tiimiinsä.

Olemme mukana vastuullinen kesäduunikampanjassa ja tarjoamme kesätyöntekijöillemme asianmukaiset työvälineet. Suhtaudumme työturvallisuuteen vakavasti ja perehdytämme sinut tehtävään. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.