(Poistunut julkaisusta)

Projektivastaava runkosuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

PROJEKTIVASTAAVA runkosuunnitteluun

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat laivan runkorakenteiden valmistussuunnitteluprojektien ohjaamisesta yhteistyössä suunnitteluverkostomme kanssa.

Teet tiiviisti yhteistyötä myös telakan suunnittelu- ja tuotanto-osastojen kanssa.


Toivomme hakijalta

Koulutukseltasi olet laivanrakennuksen tai kone- ja metallitekniikan insinööri/DI. Sinulla on työkokemusta runkorakenteiden suunnittelusta.

Pidät kiinni sovituista projektin aikatauluista ja pystyt työskentelemään paineen alla. Otat mielelläsi itsenäisesti vastuun projektien ohjauksesta, ja tiimityöskentely on sinulle mukava tapa toimia. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.

Eduksi katsomme suunnitteluohjelmisto AVEVAn hallinnan. Toivomme myös, että sinulla olisi jo näyttöä tuloksellisesta projektin ohjauksesta.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Janne Merinen
Runkosuunnittelun osastopäällikkö
+358 50 594 9958
janne.merinen@meyerturku.fi