(Poistunut julkaisusta)

Projektivastaava, NRC Group Finland Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Projektivastaava, NRC Group Finland Oy

Etsimme projektivastaavaa Meeri-radantarkastusvaunun toimintaan.
Projektivastaavan tehtävänä on toimia NRC Group Finland Oy:n edustajana italialaisen Mer Mec-yrityksen omistamassa radantarkastusvaunussa. Tehtävänkuvaan kuuluu esim. vastata kommunikoinnin sujuvuudesta radantarkastusvaunun NRC Group Finland Oy:n ja Mer Mec:n sekä muiden radantarkastusvaunussa olevien asiantuntijoiden välillä. Tärkeänä tehtävänä on myös radantarkastusvaunun juna-aikataulujen, toimintamallien ja -ohjeiden laadinta, toiminnan kehittäminen sekä raportointi Mer Mec:lle. Myös radantarkastusvaunussa työskentelevien ja vierailevien henkilöiden turvallisuudesta vastaaminen kuuluu tehtävänkuvaan.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta ratakaluston operoimisesta sekä LIIKE-järjestelmästä, jolla hallinnoidaan ratakapasiteettia rautateillä. Kokemus esimiestyöskentelystä katsotaan hyödyksi. Odotamme työtehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä haluat oppia uutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Radantarkastusvaunun huolto tapahtuu Hyvinkäällä, jonne osa työajasta myös sijoittuu. Työ sisältää runsaasti matkustelua kotimaassa, pisimmät ajo-ohjelmat kestävät 4-5 päivää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Tarjoamme myös hyvän työympäristön, mukavat työkaverit sekä ison organisaation edut.

Työsuhde-edut
• Työsuhdematkalippu
• Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
• Palkitsemisohjelma
• Hyvät etätyömahdollisuudet

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on 20.10.2019 asti, mutta sopivia ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana, joten kannattaa hakea tehtävään nopeasti. Lisätietoja antaa tarvittaessa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.

NRC Group Finland Oy
NRC Group on tehnyt sopimuksen Swecon kanssa suunnitteluliiketoimintansa myynnistä. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksynnän, mutta toteutuessaan, suunnitteluliiketoiminta työntekijöineen siirtyy kokonaisuudessaan Swecolle 1.11.2019 alkaen. Lisätietoja kotisivuiltamme: www.nrcgroup.fi

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.