(Poistunut julkaisusta)

Projektivastaava kattomyyntiin
Kattokeskus Keski-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Koetko olevasi hyvä ihmisten kanssa? Haluatko päästä kehittyvään yritykseen tekemään työtä asiakkaiden kanssa? Oletko miettinyt mitä hyötyä sinulle on urasta myynnin parissa? Kaipaatko tavoitteelliseen työhön, jossa sinua tuetaan? Jos nämä asiat ovat kiinnostavat, niin kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme Kattokeskukselle projektivastaavaa kattomyyntiin Jyväskylän alueelle.

Työssäsi kohtaat kuluttaja-asiakkaita. Toimit tapaamisissa asiantuntijana – kuntokartoitat heidän kiinteistöjensä kattoremonttitarpeen ja tarpeen nähdessäsi suunnittelet sekä tarjoat heille toimivan kattoremonttiratkaisun. Osaat tapaamisissa toki myös kertoa, mikäli tarvetta remontille ei tällä hetkellä ole. Asiakkaita saat itsellesi toimivan asiakashankinnan kautta, johon osallistut itsekin aktiivisesti. Tehokas asennusorganisaatio takaa sen, että saat palkinnon työstäsi tyytyväisiltä asiakkailta.

Tarvitseeko minun olla rakennusalan ammattilainen menestyäkseni työssä? Ei, olennaisinta on aito halu- ja kiinnostus auttaa asiakkaitasi. Uskallat kohdata asiakkaitasi ja olet aidosti kiinnostunut kehittymään työssäsi päivittäin. Ahkeruus, asetetut tavoitteet ja niiden saavuttaminen motivoivat sinua matkallasi asiantuntijaksi. Asiakkaiden kanssa toimit itsenäisesti, mutta voit luottaa siihen, että saat kaiken tarvittavan avun työhösi omalta tiimiltäsi. Rakennusalan ja myynnin koulutuksesta sekä kokemuksesta on toki hyötyä, mutta uskomme ennen kaikkea, että asenteesi ratkaisee!

Voit olla vanha tekijä tai urasi alkuvaiheessa oleva, niin tarjolla on joka tapauksessa paikka hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja kehittymiseen. Tarjoamme kattavan koulutuksen, vakituisen työsuhteen ja hyvät ansaintamahdollisuudet.

Menestyäksesi työssä olet valmis tapaamaan asiakkaita silloin kun heille parhaiten sopii, ajoittain myös iltaisin.

Mikäli suunnitelmissasi on uusi askel urallesi, jätä rohkeasti hakemusta, jotta meillä on mahdollisuus päästä tutustumaan osaamiseesi!