(Poistunut julkaisusta)

Projektivalkku
Integrata

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.* Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme päivistäsi turhaa työtä – projekti kerrallaan. Työelämän muuttuessa perustamme jatkuvasti myös kokonaan uusia positioita. Täten tarjolla on nyt paikka projektivalkkuna:

Mikä homma?

Tämän valmentajan ei tarvitse astella vakavana kaukaloon, jauhaa Jenkkiä tai puhaltaa pilliin. Haussa on mukava valkku, kiva coachi, innostava ihminen! Tiimipelaaja, joka luotsaa sisäisen projektikulttuurin kehitystä ja huolehtii kokonaisesta kentällisestä: tiimin projektivalmiuksien parantamisesta ja yksilöllisestä tuesta osana yhteisohjautuvuutta.

Käytännön kenttätyötäkään ei tule kaihtaa. Projektivalkku tukee tarvittaessa myös asiakkaan kanssa kommunikoinnissa. Valkku vetää kick-offit, kick-startit sekä motivational speechit (suomeksi, mutta englannin kielen taidosta on toki hyötyä työssä). Hän myös handlaa hallinnolliset osa-alueet, sisältäen mm. laskutuksen seurannan ja aikataulutuksen osana kokonaisuutta. Projektien puitteissa valkkumme suitsii ja seuraa sisäistä viestintää sekä varmistaa, että pelaamme kohti oikeaa maalia.

Tavoitteena on siis pitää peli kasassa, tarjota pelivälineitä ja luoda mahdollisuuksia maalipaikkoihin.

Jos totta puhutaan, emme ole varsinaisia urheiluvertausten ystäviä. Mutta niin urheilussa, kuin yritysmaailmassakin on hyvä olla kaltaisiasi koutseja, jotka tsemppaavat toisia täyden potentiaalin saavuttamisessa. Projektivalkkuna innostat jokaisesta esiin parhaan version itsestään – jotta voimme tiiminä onnistua.

Olemmekin kolmella paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 90 hengen joukkue, joka pelaa yhteiseen maaliin Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Helpompaa on ehkä kertoa, mitä emme odota… Pää punaisena huutavaa päällepäsmäriä tai päättämättömyyden kehässä painivaa paremmin-tietäjää. Käskykulttuuriakaan ei esi-ihmisetön (ent. esimiehetön) organisaatiomme kaipaa.

Oikeastaan odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Tässä työssä tarvitaan lisäksi valmentajan perusominaisuuksia: vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä kykyä motivoida. Yritysmaailman coaching-osaamisestakin on hyötyä. Hyvä tietää myös, että hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Tehtävässä tarvitset luonnollisesti lisäksi lajinomaisten tietojen hyvää hallintaa. Sinulla on siis projektikokemusta, erityisesti HR- ja järjestelmäprojekteista sekä niihin liittyvistä järjestelmistä. Tiedät jo, millaista työtä on palkanlaskenta (me opetamme, millaista on moderni palkanlaskenta).

Sinulla on halu kehittyä ja kehittää. Taidat tiimin tukemisessa tämän ajan menetelmät ja toimintatavat (Scrum, Agile, Lean). Tarpeen tullen sinulla on ehkä valmiudet viipottaa kentälle ja pelata myös projektivastaavana. Päätyösi on kuitenkin katkeamattoman kommunikaation kautta tapahtuva pelin parantaminen, projektivalmiuksien petraus ja hela hoidon hallinta.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen ketjukavereiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Keskitymme omaan peliin ja toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisit jo hakea? Lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme laittaneet paukkuja

Jos tutustuttuasi netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.12.2019 klo 23:59 mennessä.

Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.