(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä Vaasaan teknologiateollisuuden yrityksiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään projektitehtävissä? Oletko tarkka ja aikaansaava henkilö?

Etsimme globaaleille teknologiateollisuuden asiakkaillemme Vaasassa teknisen alan ammattilaisia sekä alasta kiinnostuneita henkilöitä.

Tehtäviisi kuuluu vaihtoehtoisesti joko projektinvetotehtävät, suunnittelutyöt tai projekti- ja alihankkijadokumentaation saatavuuden ja laadun varmistaminen ja/tai projektien aikatauluttaminen. Asiakkaamme toimivat eri teollisuuden alan projekteissa.

Työtehtävien vaativuustaso määritellään osaamisiesi mukaan. Kyseessä pidempiaikaisia määräaikaisia työsuhteita, joiden kautta hyvä mahdollisuus työllistyä yrityksiin.

Taustasi voi siis olla koulutukseltaan ja työkokemukseltaan esimerkiksi joko teknillinen tai kaupallinen. 

Eduksi on myös, jos olet jo käyttänyt joitakin projektin- ja dokumenttienhallintajärjestelmiä, jotka ovat arjen työkaluja asiakkaillamme.  

Tehtäviin soveltuva henkilö on järjestelmällinen,  itsenäinen ja omatoiminen sekä omaa hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot. Hän nauttii sekä rutiinityöstä, että haastavampien tehtävien selvittämisestä.

Tehtävissä pääsee työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa osana isompaa organisaatiota, missä henkilöllä on hieno mahdollisuus kasvaa alan ammatillisesti.

Tehtäviisi perehdytetään ja saat asiakkaissamme mukavat työkaverit, jotka auttavat ja tukevat toisiaan tarpeen mukaan. Työskentelet myös tiiviisti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, varmistaen omalta tehtäväosaltasi projektien onnistuneen läpiviemisen.

Menestyäksesi tehtävässä täytyy sinun omata hyvät englanninkielentaidot.

Tehtävään valitulta saatetaan edellyttää hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi osaan tehtäviin tehdään henkilöstä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?

Kerro ihmeessä meille itsestäsi ja osaamisistasi jo mahdollisimman pian niin ja katsotaan yhdessä voisitko sinä olla hakemamme henkilö avoinna oleviin työtehtäviimme. Ehdotamme sopivia henkilöitä asiakkaillemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 Amikon Sonja Ahonen puh. 050311 0774