(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä tuotantoon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Toimenkuva
Oletko kätevä käsistäsi? Liity mukaan VMP:n tuotantoprojektiin!

Haluatko päästä mukaan projektiin, jossa jokaisen tiimiläisen työpanoksella on merkitystä ja pääset työskentelemään siistissä sisätilassa uuden innovaation parissa? Jos olet elämäntilanteessasi joustava ja pystyt sitoutumaan, meillä voi olla sinulle unelmiesi työpaikka vähintään vuoden loppuun asti!

Etsimme Porvooseen neljää projektityöntekijää tuotantotyöhön. Työ sisältää erilaisia helposti opittavia työvaiheita joiden hoitamiseen tarvitset hyvää fysiikkaa ja maalaisjärkeä. Kaikki ammatillinen työkokemus kiinnostaa meitä ja kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi.
Odotamme sinulta
Työ sopii sekä miehille että naisille ja tässä työssä pärjäät myös englannin kielellä jos muut kotimaiset eivät taitu. Tiukat toimitusajat huomioiden etsimme tiimiin sellaisia henkilöitä, jotka voivat tarvittaessa tehdä myös ilta- ja yövuoroja sekä viikonloppuja. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin sama tahtotila ja asenne kuin meilläkin; projekti viedään kunnialla ja kiitettävästi loppuun asti!
Koulutus ja työkokemus
Sitoutuminen projektiin ensiarvoisen tärkeää!
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä hakemukseen CV. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Vain neljä pääsee mukaan ja nopeat syövät tässäkin tapauksessa hitaat!

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
Vuoden 2019 loppuun asti
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, 019 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.08.2019 mennessä.