(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä tuotantoon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Toimenkuva
Oletko kätevä käsistäsi? Liity mukaan VMP:n tuotantoprojektiin!
Haluatko päästä mukaan projektiin, jossa jokaisen tiimiläisen työpanoksella on merkitystä ja pääset työskentelemään siistissä sisätilassa uuden innovaation parissa? Jos olet elämäntilanteessasi joustava ja pystyt sitoutumaan, meillä voi olla sinulle unelmiesi työpaikka alkaen kesäkuun alusta vähintään vuoden loppuun! Lupaamme, että tämän projektin myötä myös tilipäivänä hymyilyttää
Etsimme Porvooseen seitsemää projektityöntekijää tuotantotyöhön. Työ sisältää erilaisia helposti opittavia työvaiheita joiden hoitamiseen tarvitset hyvää fysiikkaa ja maalaisjärkeä, kaikki ammatillinen työkokemus kiinnostaa meitä myös.
Odotamme sinulta
Työ sopii sekä miehille että naisille ja tässä työssä pärjäät myös englannin kielellä jos muut kotimaiset eivät taitu. Tiukat toimitusajat huomioiden etsimme tiimiin sellaisia henkilöitä, jotka voivat tarvittaessa tehdä myös ilta- ja yövuoroja. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin sama tahtotila ja asenne kuin meilläkin; projekti viedään kunnialla ja kiitettävästi loppuun asti!
Koulutus ja työkokemus
Sitoutuminen projektiin ensiarvoisen tärkeää!
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Näytä aktiivisuutesi ja toimi heti. Vain seitsemän pääsee mukaan ja nopeat syövät tässäkin tapauksessa hitaat. Solmimme työsuhteet välittömästi oikeiden henkilöiden löydyttyä.
Kesto
7 kk
Lisätietoja
Jaanamaija Hapuoja, Jaanamaija.Hapuoja@vmp.fi, 019- 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.05.2019 mennessä.