(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä Sipooseen
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Kaipaatko syksylle lisätienestejä? Voisiko projektiluontoinen keikka verkkokauppatuotteiden keräilyssä soveltua juuri nykytilanteeseen ja mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen?

Me etsimme nyt useampaa varastotyöntekijää Barona Logistiikkaratkaisuille työskentelemään syksyn kiirepäiville asiakkaamme tiloihin Keravan ja Sipoon rajalle. Työpäivät sijoittuvat syyskuun lopun ja lokakuun alun väliselle ajalle. Koska kyse on projektiluontoisesta työstä, niin toivomme että pystyt sitoutumaan työhön kokoaikaisesti kyseiselle ajalle. Työvuoroja tehdään niin aamu -kuin iltavuoroissa (klo 06-14 ja 14-22.) Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveesi siihen kummassa vuorossa mieluiten työskentelisit.

Minkälainen projekti on kyseessä? Projektin aikana varaston läpi virtaa reippaasti erilaista käyttötavaraa ja tarvitsemmekin nyt apua näiden käyttötavaroiden keräämiseen, pakkaamiseen, tarroittamiseen ja tuotteiden eteenpäin lähettämiseen. Työtehtävät ovat hyvin nopeasti opittavia eivätkä näin ollen vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarvitset vain reippaan asenteen ja kykyä työskennellä rutiininomaisissa työtehtävissä. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja reippaan projektityön, jonka jälkeen voi halutessasi olla hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisestikin.

Kuulostiko tehtävä sellaiselta, joka voisi sopia juuri sinulle? Jätäthän hakemuksesi tässä tapauksessa mahdollisimman pian, koska paikkoja täytetään koko ajan.