(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä Pennalaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

 

Haemme reippaita varastotyöntekijöitä projektiin Pennalaan

 

Etsimme reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja #asenneratkaisee -tekijöitä projektitöihin Pennalaan. Kesto vuoden loppuun. Projektin aikana töitä tehdään klo 6-22 välillä. Vuorot sovitaan erikseen ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuorojesi suunnitteluun.

Projektiin osallistuvia työntekijöitä koulutetaan myös tuleviin kesäkauden tuurauksiin. Hyvillä työntekijöillä mahdollisuudet jatkaa työntekoa myös muissa yksiköissämme. 

Työtehtävät painottuvat pääasiassa vastaanottotehtäviin ja tuotteiden tarroitukseen. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Tehtävässä pärjää parhaiten reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle…

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Perehdytyksen työhön
  • Mahdollisuuden kesätöihin ja jatkaa työskentelyä projektin jälkeen
  • Joustavat työajat

Vastineeksi toivomme että…

  • Haluat oppia uutta ja kehittyä
  • Sinulla on riittävä kunto fyysiseen työhön
  • Olet oma-aloitteinen
  • Olet tiimipelaaja

 

Pennalaan on huonot julkiset yhteydet, joten oma auto on eduksi, mutta ei välttämätön.

 

Haku päättyy perjantaina 5.4.2020. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

 

Tuomas Laihanen

Alue-esimies

etunimi.sukunimi@transval.fi