(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018
Palveluiden voimakkaasti laajentuessa haemme OP Ryhmäpalveluiden Pankkitoiminnan palveluille Kuopioon, määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Projektityöntekijöitä (20 paikkaa)

Tehtävät

Työtehtävät ovat Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikön taustatyötehtäviä ja pitävät pääasiassa sisällään luottoasiakirjojen selvitys- ja tarkastustehtäviä sekä arkistointiin ja postitukseen liittyviä tehtäviä. Työ toteutetaan n. kuuden kuukauden projektiluontoisena työnä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja päiväaikaan.

Odotamme sinulta

- Aktiivista ja innostunutta työotetta
- Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Tavoitteellista työskentelyä
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Projektityöntekijöitä haetaan aloittamaan kahdessa eri ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa 26.2.2018 ja toinen 3.4.2018. Molempien ryhmien työsuhteiden pituus on noin kuusi kuukautta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 18.3.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Mikäli haet ensimmäiseen aloitusryhmään, hae tehtävää tammikuun aikana.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=26939&jc=1


Tiedot

Hakuaika päättyy: 18.3.2018 (hakuaikaa jatkettu huhtikuussa aloittavan ryhmän osalta)
Työ alkaa: 26.2.2018 tai 3.4.2018
Työsuhde 26.2.-25.8.2018 tai 3.4.-30.9.2018
Työaika: 20-37,5h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=26939&jc=1
Lisätiedot: elina.malinen@op.fi tai opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.