(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijöitä, 10 hlöä, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työntekijöitä eri tyyppisiin avustaviin tehtäviin Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme rakentaa uutta toimipistettä ja tarvitsee reippaita apulaisia toimipisteen pystyttämiseen. Tarjolla on kykyjesi mukaan esimerkiksi sopivia asennus-, kiinnitys-, rakennus- ja/tai kantotehtäviä.

Työt alkavat elokuun puolivälistä ja töitä on tarjolla aina vuoden vaihteeseen asti. Mahdollisuus tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan myös lyhyempiin, esimerkiksi muutaman viikon työpätkiin. 

Työmaa sijaitsee Pasilassa.

Tehtäviin et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan asenne ratkaisee!

Toivomme sinulta:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa

- oma-aloitteista asennetta erilaisiin työtehtäviin

Hyvälle työntekijälle pitkää keikkaa tiedossa!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.