(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon ja teemme Suomen mittakaavassa eniten yhteishankintoja vuositasolla. Toteuttamillamme julkisilla hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme. Pääset tutustumaan Tuomen hankintapalveluihin täältä.

Tule projektityöntekijäksi ideoimaan ja rakentamaan julkisiin hankintoihin liittyvää uutta palvelua kunta-asiakkaillemme. Visiomme on, että pystyisimme tämän vielä nimettömän palvelun avulla paremmin johtamaan ja jakamaan hankintaprojekteissa syntyvää tietoa Tuomen sisäisesti ja nykyistä enemmän myös asiakkaidemme hyödynnettäväksi. Haluaisimme myös vahvistaa asiakkaidemme hankintaosaamista tietoa jakamalla.

Etsimme uuteen, itsenäiseen rooliin projektityöntekijää, joka alkuun tutkii ja jäsentää palveluideaa ja palvelutarvetta. Tämän jälkeen pääset myös rakentamaan uutta palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa. Projektissa myös kartoitetaan olemassa olevien ja uusien tietojärjestelmien mahdollisuuksia, mutta kyse ei kuitenkaan ole järjestelmäprojektista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä ja sen johtamisesta käytännön tekemisen osalta. Tehtävässä annetut hyvät näytöt ja osaamisen karttuminen mahdollistavat vastuun kasvamisen roolissa. Pystyt siis itse vaikuttamaan paljon rooliisi ja vastuihisi! 

Lähtökohtanamme on kunta-asiakkaiden ja Tuomen strategiaa edistävä käyttäjälähtöinen tuotekehitys. Kehitämme hankintapalvelua kokeilujen kautta, ei niinkään tarkasti projektisuunnitelman mukaisesti. Projektityöntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden, toimittajien kuin Tuomen asiantuntijoiden kanssa ja tätä verkostoa pääset rakentamaan alusta saakka itse aktiivisesti. Pääset myös itsenäisesti toteuttamaan erilaisia kehittämiseen liittyviä kokeiluja asiakkaidemme kanssa. 

Etsimämme henkilö

Etsimme uteliaasti ja rohkeasti uuteen suhtautuvaa, oppimishaluista tekijää. Tartut rohkeasti toimeen ja uskallat kokeilla uutta sekä kyseenalaistaa olemassa olevia vakiintuneita toimintamalleja. Nautit epäselviin asioihin tarttumisesta eikä sinua ahdista, vaikka tukenasi ei ole valmiita ohjeistuksia ja vastauksia. Osaat tarkastella asioita monesta eri näkökulmasta ja nostaa rohkeasti keskusteluun myös villejä ideoita. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja viihdyt Tuomen edustajana asiakasrajapinnassa. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja sinulle on luontevaa johtaa ihmisiä osana projektin johtamista. 

Tietojohtamiseen ja palvelukehittämiseen liittyvä osaaminen luo hyvän pohjan tässä tehtävässä menestymiseen. Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi näyttöjä projektityöskentelystä ja jopa projektien tai osaprojektien johtamisesta. Kiinnostus teknologian ja tietojärjestelmien kehittämistä ja hyödyntämistä kohtaan auttaa sinua tässä tehtävässä.  Jos julkiset hankinnat ovat sinulle tuttu juttu, pääset varmasti nopeammin sisään tähän uuteen palveluun ja sen kehittämiseen. Kerro meille, miten nämä ovat näkyneet aikaisemmissa työtehtävissäsi tai opinnoissasi! Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, mutta halukas oppimaan.

Projektityöntekijänä pääset osaksi Tuomen pientä ja ketterää tutkimus- ja tuotekehitystiimiä. Tehtävässäsi sinua sparraa ja ohjaa tutkimus- ja tuotekehityspäällikkö, mutta kyseessä on hyvin itsenäinen rooli, jossa oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat tärkeitä on tärkeää. Koronan vuoksi työskentelemme lähtökohtaisesti toistaiseksi etänä. Perehdyttäminen pyritään toteuttamaan osittain livenä, joten odotamme, että sinulla on valmius työskennellä tarvittaessa ja koronatilanteen hellittäessä myös Lahdesjärven toimistolla. 

Tähän tehtävään soveltuu monipuolisesti erilaiset työ- ja opiskelutaustat. Korkeakouluopinnot antavat hyvät eväät tehtävään, kuten myös kokemus tietojohtamisesta ja julkisista hankinnoista. Voit olla jo kokeneempi tekijä, joka haluaa kerryttää kenties uutta osaamista tai voit olla soveltuvan alan loppusuoran korkeakouluopiskelija. 


Työsuhde-edut

  • Työmatkaetu
  • Tulospalkkio
  • Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa
  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietuLounasetu

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä organisaatiossa, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta.  Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä voit lukea urasivultamme.

Palkkauksessa noudatamme AVAINTESiä. Palkassa huomioimme osaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen. Voit laittaa toiveen palkkahaitarista hakemukseesi.


Haku

Toivottavasti saimme kiinnostuksesi heräämään ja innostut pistämään meille hakemuksen! Hakuaika päättyy 7.2.2021. Aloitamme haastattelut Microsoft Teamsilla jo hakuaikana ja haastatteluille olemme varanneet aikaa viikoille 4-7. Viimeistään viikolla 7 jokainen hakija saa tiedon hakuprosessin etenemisestä.

Lisätietoa antaa mielellään tutkimus- ja tuotekehityspäällikkö Leena Ylinen 040 801 6747 tai etunimi.sukunimi@tuomilogistiikka.fi. Voit laittaa Leenalle myös verkostoitumispyynnön LinkedInissä ja jutella tehtävästä myös siellä lisää. Leenan löydät täältä: Leena Ylinen | LinkedIn

Myös rekrytointitiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi osoitteessa rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.