(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Kokkolanseudun Kehitys Oy:n (KOSEK) Future Cleantech Solutions -hankkeeseen. KOSEK toimii hankkeessa osatoteuttajana yhdessä Vaasan, Uumajan, Örnsköldsvikin ja Skellefteån kehitysorganisaatioiden kanssa. Hanke päättyy 31.12.2021.

Future Cleantech Solutions- hanke pyrkii edistämään cleantech-yritysten konkreettisia liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia Merenkurkun alueella. Hankkeen tavoitteena on kehittää menetelmiä, jotka mahdollistavat käytännönläheisen liiketoimintatiedon leviämistä ja tukevat konkreettista rajat ylittävää yritysyhteistyötä sekä tukea uutta ja olemassa olevaa klusteriyhteistyötä toiminta-alueella. Hanke edistää aktiviteeteissaan myös tasa-arvon kehittymistä cleantech-sektorilla.

Projektityöntekijänä tulet toimimaan yhdessä projektipäällikön ja pohjoismaisen projektitiimin kanssa. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu erilaiset avustavat viestintä- ja hallintotehtävät kuten raportointi, sosiaalinen media ja dokumenttien hallinta. Projektin pääkieli on ruotsi.

Toivomme, että olet huolellinen, järjestelmällinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot sekä hallitset hyvin erilaiset IT-ohjelmat ja -alustat. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Katsomme hakijan eduksi kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen projektin ja mahdollisuuden laajentaa omia verkostoja. Saat työskennellä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa ja saat työhösi koko organisaation tuen.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika työtehtävään päättyy 25.10.2020. Lähetä työhakemuksesi, CV ja mahdollinen palkkatoive osoitteeseen jasmin.isohanni@eezy.fiLisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jasmin Isohanni
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0403075241
jasmin.isohanni@eezy.fi

www.eezygroup.fi