(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme määräaikaista projektityöntekijää e-urheilualan hankkeeseen ajalle 1.9.2019 – 31.12.2020 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoimintayksikköön.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu E-urheilulla yhteisöllisyyttä ja liiketoimintaa (eLämää) -hankkeen toiminnan koordinointi ja toteuttaminen yhteistyössä asiantuntijaryhmän sekä partnereiden kanssa.

Projektityöntekijä toteuttaa hankkeen toimenpiteitä, vastaa hankkeen etenemisestä sekä viestii hankkeesta sisäisesti ja ulkoisesti.

 

eLämää: Hankkeen tarkoituksena on luoda Keski-Suomen e-urheiluyhteisön valmennuksen ja toiminnan keskus, jota hyödynnetään yhteisön, uuden osaamisen, joukkue- ja seuratoiminnan, koulutus- ja urheilijapolkujen sekä liiketoiminnan kehittämisessä Keski-Suomessa.

 

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa toimialatuntemusta, erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Tehtävään valittavalta vaaditaan hyviä viestintätaitoja ja kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen. Lisäksi edellytämme näyttöjä e-urheilualan tuntemisesta.
Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, joustavaa työotetta ja hyvää organisointikykyä. Olemassa olevat verkostot maakunnallisiin ja valtakunnallisiin e-urheiluverkostoihin, kokemus nuorten kanssa toimimisesta ja hanketyöstä katsotaan eduksi hakijalle.

Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Kehittämisrahasto.

 

Hakuaika: 9.8.2019 – 20.8.2019

Lisätietoja asiasta antaa:

Tiina Martelius-Louniala

KTT, AmO Tutkimus- ja kehityspäällikkö

Mobile +358 40 579 7668

Email:tiina.martelius-louniala@jamk.fi

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu

Liiketoiminta

Rajakatu 35,

FI-40200 Jyväskylä, Finland