(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme

Projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2019 – 31.12.2020

Laureassa toteutetaan tutkimus- ja kehittämishankkeita, joissa selvitetään mahdollisuuksia sujuvoittaa maahanmuuttajataustaisten henkilöiden opinto- ja työurilla etenemistä ja lisätä heidän mahdollisuuksiaan täydentää sosiaalialan työtehtävissä vaadittavaa osaamistaan.

Hankkeille haetaan projektityöntekijää, joka tekee hankesuunnitelmien mukaista kehittämistyötä ja osallistuu hankkeiden integroimiseen sosiaalialan opetustyöhön kolmella kampuksella Hyvinkäällä, Porvoossa ja Lohjalla.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa, ensisijaisesti yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoa pääaineena sosiaalipolitiikka, sosiaalityö ja sosiologia. Toissijaisesti myös muut tutkinnot otetaan huomioon.

Edellytämme projektityön ja määrällisen tutkimuksen teossa käytettävien tutkimusmenetelmien hallintaa. Katsomme eduksi erityisesti hakijan aiemman kokemuksen maahanmuuttajien kotouttamisesta ja aikuissosiaalityöstä. Tehtävän hoito edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Jaakko Tyni, puh. 0400 325387 ja kehittämispäällikkö Irene Väkevä-Harjula, puh. 040 6682779.

Hakemukset tehtävään jätetään osoitteessa https://www.laurea.fi/laurea/tyonantajana/ viimeistään 17.3.2019 klo 16.