(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme jätehuollon toimialalle määräaikaiseen työsuhteeseen (4.3.- 30.8.2019) vuorotteluvapaan sijaiseksi

projektityöntekijää 

HSY:n jätehuollon aluepalvelut-yksikkö vastaa Sortti-asemien toiminnasta ja vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta. Tehtävänäsi ovat 

  • jätteenvastaanottojärjestelmän asiakasrekisteriin liittyvät tehtävät  
  • toiminnanohjausjärjestelmiin liittyvää tiedostojen siirtoja 
  • laatujärjestelmän työohjeiden päivittämistä 
  • tarvittaessa Sortti-asemilla työskentely. 

Odotamme, että sinulla on AMK-koulutus, mutta alan työkokemus ei ole välttämätön. Työpaikkasi on Helsingin Kivikossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.   

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme HSY:n monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.  

Sijaiseksi palkataan henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Sijaiseksi voidaan palkata myös alle 30-vuotias henkilö, jonka tutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi sekä henkilö, joka vuorotteluvapaan alkaessa alle on 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Sijaisen on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöpäällikkö Marjut Mäntynen (puh. 0400 609 493) ja toimintovastaava Eetu Keinänen (puh. 050 383 2646, etunimi.sukunimi@hsy.fi). 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.2.2018 klo 15.00 mennessä.