(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.11.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 22.10.2018  kello 16:00
Nuorisopalvelut, Kielotie 20 C  01300 Vantaa
Sivistystoimi, Nuorisopalvelut

Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin projektityöntekijää AVI-rahoitteiseen "Digitaalisen harrastamisen edistäminen nuorisotyössä" -hankkeeseen. Työsuhde on määräaikainen. Ensisijainen työpiste on hallintomme toimipiste Tikkurilassa.

Projektityöntekijän työhön kuuluvat tehtävät, joihin sisältyy vastuu tehtäväkokonaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta, markkinoinnista, viestinnästä ja raportoinnista. Projektityöntekijän tehtävänkuvan oleellisena osana hankkeessa ovat nuorten digitaalisen harrastamisen edistäminen nuorisotyössä ja nuorisotyössä työskentelevien tukeminen digitaalisten harrastusten edistämisessä huomioiden nuorten osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon. Tehtävään liittyy myös digitaalisen nuorisotyön vaikuttavuuden arvioinnin kehittäminen ja valtakunnallisen tiedon jakamisen edistäminen aiheeseen liittyen.

Toisena osa-alueena on tiivis kaupunkitasoinen hankkeen suunnittelu, toteuttaminen, koordinointi ja kehittäminen sekä yksin että yhteistyöverkostoissa ja hankkeen ohjausryhmässä. Lisäksi projektityöntekijä suunnittelee ja toteuttaa projektin sisältöjä, kuten tapahtumia ja kampanjoita sekä tuottaa koulutuksia muille (valtakunnallisille) toimijoille. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu oleellisena osana myös sisäisiä ja ulkoisia viestinnällisiä tehtäviä.

Tehtävässä toimiminen vaatii nuorisotyön ja digitaalisen työn osaamista sekä vahvoja koordinointi- ja kehittämistyön taitoja sekä viestinnällistä osaamista. Projektityöntekijän tarvitsee osata arvioida työnsä vaikuttavuutta ja ohjata työtä tavoitteiden mukaisesti. Työ vaatii myös osaamista tuottaa koulutusta valtakunnallisesti ja esitellä hankkeen toimintaa eri foorumeissa.

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aktiivista, innostavaa, kehittävää ja arvioivaa työotetta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Työaika on pääosin päivällä joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

Tehtävä alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sekä kokemusta alalta.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1004-18