(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä Vantaan etsivään nuorisotyöhön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Vantaan etsivä nuorisotyö Kipinä

Ratatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2021


Haemme Vantaan etsivään nuorisotyöhön Sinua etsivän nuorisotyön ammattilainen!

Tarjoamme Vantaan etsivässä nuorisotyössä ohjausta vantaalaisille 16–28-vuotiaille peruskoulun päättäneille, koulutuksen ja työn ulkopuolella oleville nuorille. 

Tehtävääsi kuuluu tavoittaa, kohdata ja tukea nuorta oman elämänsä suunnittelussa ja etsiä yhdessä nuoren kanssa vastauksia häntä askarruttaviin kysymyksiin. Odotamme sinulta vahvaa kokemusta nuorten, nuorten aikuisten ja syrjäytymisriskissä olevien nuorten parissa tehtävästä työstä. Työssäsi kohtaat vaikeassakin elämäntilanteessa olevia nuoria, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, epävarmuudensietokykyä, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Mitä on etsivä nuorisotyö Vantaalla?
 
Etsivään nuorisotyöhön tulevat vantaalaisista nuorista tehdyt yhteydenottopyynnöt. Yhteydenottopyyntöjä tulee muun muassa oppilaitoksista ja kouluista, puolustusvoimilta ja nuoren läheisiltä. Myös nuoret itse voivat ottaa yhteyttä. Työmuotoina ovat yksilö- ja ryhmätyö, parityö, palveluohjaus, verkossa tehtävä työ, kotiin vietävä työ sekä monialainen verkostotyö.
Vantaan etsivä nuorisotyö on osa Nuorten aikuisten palvelujen kokonaisuutta, johon kuuluvat myös nuorten työpajat sekä nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajantoiminta.

Miksi Sinun kannattaa hakea meille töihin?

Meillä on moniammatillinen työyhteisö. Etsivän nuorisotyön tiimiimme kuuluu 13  etsivää, joista yksi on sairaanhoitaja. Meillä on mukava työyhteisö eikä pilkettä puutu silmäkulmasta. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja haasteellisen työn, jota ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Meillä on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Työsi on pääasiassa päivätyötä. Kipinätalo sijaitsee Tikkurilan ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtä tehdään myös liikkuvalla työotteella.
 
COVID19-pandemiasta johtuen rekrytointiprosessi suoritetaan kokonaan tai osittain verkon välityksellä vallitsevasta tilanteesta riippuen. Haastatteluja suoritetaan myös hakuprosessin aikana. 
 
Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen ja iloiseen porukkaamme töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutustaso sosiaalialan amk, terveysalan amk, yhteisöpedagogi. Riittävä kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2397,04 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Alle 12 kk määräaikaisessa tehtävässä koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Etsivän nuorisotyön esimies

Ruotonen Päivi

050 302 6059

paivi.ruotonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.