(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme nyt projektityöntekijää asiakasyrityksellemme Enviroburners Oy:lle Vantaalle! Mikäli sinulla on tekninen koulutustausta ja olet kiinnostunut projektityöskentelystä saatat olla etsimämme henkilö! Tämä on erinomainen mahdollisuus kasvattaa osaamistasi sekä toimia osana globaalisti toimivaa yritystä kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tukemana! Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektityöntekijää Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Enviroburners Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään laitetoimitusprojektien teknisten dokumentaatioiden parissa. Pääsääntöisesti käytät työssäsi Wordiä ja Exceliä, joten näiden hallitseminen on tehtävässä menestymisen kannalta olennaista. Tulet työskentelemään osana muutaman hengen tiimiä ja saatat olla parissakin eri projektissa mukana samanaikaisesti.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä globaalisti toimivassa yrityksessä sekä mukavassa ja välittömässä työyhteisössä, joka tarjoaa myös runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai mekaniikkapuolelta. Toivomme myös, että sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Olet hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä MS Office-taitoja sekä kykyä työskennellä sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkö-, automaatio-, tai mekaniikkapuolelta)
* Yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen asenne
* Hyvät MS-Office taidot (Word & Excel)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos olet työskennellyt aikaisemmin laitetoimituksien parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.4

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Enviroburners toimittaa erikoispolttimia 40 vuoden kokemuksella teollisuuden tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Päätuotteemme ovat öljy- ja kaasupolttimet prosessiteollisuuteen ja voimalaitoksille sekä hajukaasupolttimet ja -soihdut sellutehtaille. Tuotteidemme avulla autamme asiakkaitamme saavuttamaan ympäristönsuojelun asettamat vaatimukset ja samalla tuottamaan hyötyenergiaa jätepolttoaineista. Yhtiömme liikevaihto on noin 3 Meur ja palveluksessamme on noin 15 henkilöä.