(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä (vanhempainvapaan sijaisuus)
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

 

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ (vanhempainvapaan sijaisuus)

 

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Tehtävään sisältyy uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin liittyviä tehtäviä. Projektityöntekijänä ylläpidät tuotetietoja SAP-järjestelmään, sekä osallistut tuote- ja asiakasmasterdatan siirtoon ja validointiin meneillään olevassa toiminnanohjausjärjestelmän päivitysprojektissa. Tehtävä on määräaikainen aluksi 30.9.2020 saakka.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja avoimen, ammattitaitoisen ja tiiviin työyhteisön. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja tueksesi mukavat työkaverit.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällinen, ripeä ja hänellä on hyvä ongelmanratkaisukyky. Hänellä on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja hyvä englanninkielen taito. Tehtävässä suoriutumisen edellytys on hyvä Excel-osaaminen. Tehtävä soveltuu hyvin vastavalmistuneelle tai opinnoissaan loppusuoralla olevalle henkilölle. Aiempi SAP:n tuntemus katsotaan eduksi.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Johan Stenberg, p. 050-568 2353. Tiedustelut puhelimitse maanantaina 12.8.2019 klo 9 - 11 ja tiistaina 13.8 klo 14 - 16.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme jättämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta 16.8.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja töiden on tarkoitus alkaa heti, kun oikea henkilö tehtävään löytyy.