Projektityöntekijä työmaadokumenttien tarkastukseen (4 hlö), Neste Oyj Porvoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Neste Oyj:lle useampaa projektityöntekijää TA2020-tuotannonseisokkiin kevään ajaksi! TA2020 -tuotannonseisokki on tärkeä investointi Nesteen Porvoon jalostamon turvallisuuteen sekä kilpailukykyyn, ja tässä tehtävässä työskentelet tärkeänä osana projektia työmaavalvojien avustajana työsuoritteiden ja työmaapäiväkirjojen tarkistuksen parissa kevään ja kesän 2020 aikana. Taustallasi ei ole tässä roolissa merkitystä, vaan tärkeintä on asenteesi ja halusi oppia uutta. Mikäli olet siis kiinnostunut hankkimaan arvokasta työkokemusta ja lisätienestiä mielenkiintoisen projektin parista, lue lisää alta ja jätä hakemuksesi tehtävään vielä tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta isosta kotimaisesta yrityksestä
* Mahdollisuuden päästä osaksi merkittävää ja suurta tuotannonseisakkiprojektia
* Kattavan perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä:


* Käyt läpi tietojärjestelmissä työmaan suoritteita ja työmaapäiväkirjoja ja varmistat että niiden tiedot täsmäävät
* Raportoit eteenpäin työmaavalvojille dokumenteissa ilmenneitä virheellisiä tietoja
* Avustat työmaavalvojia tarpeen mukaan myös muissa hallinnollisissa tehtävissä (mm. tietojen päivitykset järjestelmiin)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Taustallasi ei ole tässä roolissa merkitystä, vaan tehtävässä tärkeintä on asenteesi ja halusi oppia uutta! Edellytämme sinulta kuitenkin:


* Sujuvaa suomen kielen taitoa
* Huolellista, joustavaa ja oma-aloitteista työotetta


Työ tapahtuu pääosin toimistoaikoina, mutta etenkin seisokin aikana työpäivät ja -viikot saatavat venyä pitkiksi. Siksi odotammekin sinulta mahdollisuutta sitoutua työntekoon kiireisinä aikoina tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa


* Aloitus: 8.4.2020
* Kesto: 17.7.2020 asti
* Sijainti: Nesteen Porvoon jalostamo, Jalostamontie 36 06850 Kulloo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Neste Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.
Nesteen TA2020 -tuotannonseisokkiin voit tutustua tarkemmin täällä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot