(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, tiedonsiirtoprojekti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Tämä tehtävä on täydellinen henkilölle, joka hakee kokopäiväistä työtä keskäkuun loppuun. Työ edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä kykyä tehdä rutiininomaista työtä. Haethan paikkaa heti, sillä aloitus on jo huhtikuun alussa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektityöntekijää Kilpilahteen Porvooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään järjestelmämuutoksen parissa. Yrityksessä on menossa muutos Microsoftin työkaluista Googlen työkaluihin. Sinun tehtäväsi on tehdä tiedonsiirtoa ja varmistusta heidän järjestelmiensä välillä. Siirrät tiedostoja eri järjestelmien välillä varmistaen, että tieto löytyy oikeasta paikasta. Tämän lisäksi varmistat, että tiedostot siirryttäessä tallennumuodosta toiseen, säilyy visuaalisesti oikein. Asiasisältö sinun ei tarvitse muokata.

Tehtävä sopii sinulle joka etsit itsellesi kokopäiväistä projektia, joka kestää noin 3 kuukautta. Olet huolellinen ja tarkka, ja haluaisit kokemusta isossa yrityksessä toimimisesta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtväään sopiva tausta. Viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä ja hoidat työsi huolellisesti. Vaikka työ olisi rutiininomaista, pystyt keskittymään siihen vaaditulla tarkkuudella. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Arkikieli toimistolla on suomi. Dokumentit ovat kirjoitettu englanniksi, ja tarpeen vaatiessa niitä täytyy muokata visuaalisesti, sen vuoksi sinulla tulee olla hyvä luettu englanti.

Odotamme, että pystyt sitoutumaan projektiin kokopäiväisesti huhtikuun alusta kesäkuun loppuun. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Aloitus: Heti

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 30.6. asti

Paikka: Kilpilahti, Porvoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen pörssiyhtiö.