(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä (tekninen tiedonhallinta), kokoaikainen, Neste Oyj
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Oletko pitkäjänteinen ja organisointikykyinen tekniikan alan osaaja? Haluatko päästä kerryttämään työkokemusta Nesteen kaltaisessa mielenkiintoisessa ja arvostetussa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme projektityöntekijä teknisen tiedonhallinnan tehtäviin!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme, Neste Oyj:lle, proaktiivisia projektityöntekijöitä noin 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Nesteelle.

Projektityöntekijänä tulet toimimaan tiedonhallinnan tehtävissä, jotka sisältävät teknisen tiedon hakua, tulkintaa sekä järjestelyä. Tehtäväsi on muovata tietoa siten, että kollegasi löytävät kaiken tarvittavan informaation hyvin järjesteltynä. Mikäli kriittisiä tietoja puuttuu, lähdet selvittämään asiaa ja lisäät tiedon järjestelmään löydettyäsi vastauksen. Tässä työssä sinulla on siis mahdollisuus päästä käyttämään tarkkuuttasi kollegoidesi työn sujuvoittamiseksi ja samalla pääset oppimaan Nesteen eri alojen asiantuntijoilta. Yksin sinun ei myöskään tarvitse työskennellä, vaan saat ympärillesi samoissa tehtävissä toimivista huipputyypeistä koostuvan tiimin.
  
Miksi Neste?
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Heidän tavoitteenaan on olla globaali johtaja uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Kaikki Nesteen toiminta on suunniteltu siten, että he ovat selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa heidän menestystään puolestaan on työhyvinvoinnista huolehtiminen. Voit tutustua Nesteeseen lisää täällä: https://www.neste.com/fi/konserni/tietoa-meista

Pääasialliset tehtävät
 • Tiedonhallinta yhdessä tiimisi kanssa
 • Tiedon haku, tulkinta ja järjestely
 • Selvitystyö (tiedon hankinta mm. Nesteen muilta asiantuntijoilta)
Odotamme sinulta
 • Teknistä ymmärrystä koulutuksen tai työkokemuksen kautta (mm. PI-kaaviot)
 • Pitkäjänteisyyttä, proaktiivisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Päästä hyödyntämään tarkkuuttasi, selvitystaitojasi sekä teknistä osaamistasi
 • Tutustua Nesteen ja Porvoon jalostamon toimintaan
 • Tehdä merkityksellistä työtä kollegoidesi arjen parantamiseksi
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta tiedonhallinnan parissa
 • Työskennellä osana huipputiimiä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Jasmin Niemelä (jasmin.niemela@studentwork.com, 0406305857).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.