(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä / Sharepoint-osaaja Osaango Oy:lle Helsinkiin, osa-aikatyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Oletko kiinnostunut työskentelemään asiakasprojekteissa Sharepointin parissa? Etsimme Osaango Oy:lle palveluhenkistä ja teknisesti orientoitunutta henkilöä työskentelemään asiakasrajapinnassa Sharepointin dokumentointi-, testaamis- sekä neuvontatehtävissä. Osaamisesi ja ymmärryksesi mukaan sinulla on mahdollisuus tuoda näkemyksesi kuuluviin myös käyttökokemuksen sekä konfiguroinnin tehtävissä. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, mikäli sinulla on perusymmärrys Office-ympäristöstä sekä tekninen mindset ja halukkuutta päästä syventämään osaamistasi yhä syvemmälle. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa pikaisesti!
KUVAUS
Etsimme teknisen mindsetin omaavaa henkilöä asiakasprojektityöhön Sharepoint-ratkaisujen pariin. Tulet työskentelemään osana projektitiimiä ja pääset myös kommunikoimaan asiakasrajapinnassa. Neuvot asiakasta Sharepointiin liittyvissä ongelmissa ja teet testaamista sekä dokumentointia.

Tarjoamme


* Joustavat työskentelymahdollisuudet niin etätyön kuin työaikojen suhteen
* Mielenkiintoisen asiakasprojektin sekä monipuoliset työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakkaan konsultointi Sharepoint-ratkaisun osalta
* Sharepointin testaaminen ja dokumentointi
* Muut sisäiset tuki- ja kehitystehtävät


Sinulla on myös osaamisesi mukaan mahdollisuus päästä tekemään konfigurointia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Koulutustaustaasi tärkeämpää on asenteesi! Etsimme henkilöä, joka viihtyy teknisten asioiden ympärillä, mutta haluaa kuitenkin työskennellä myös asiakkaiden parissa. Ideaalihakijallamme on tekninen mindset ja halukkuutta oppia uutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tradenomiopinnot)
* Halukkuutta tehdä teknistä ja konsultoivaa työtä
* Hyvät kommunikointi- ja tietotekniset taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12kk, osa-aikatyö noin 20 tuntia viikossa
* Sijainti: Helsinki, Postitalo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Osaango Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Osaango Oy:sta.