(Poistunut julkaisusta)

Projektityöntekijä, Porvoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019
Etsimme itsenäistä ja tarkkaa konetekniikan osaajaa projektityöntekijäksi asiakkaallemme Nesteelle 2-3 viikon projektiin. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoista konetekniikan pilottiprojektia. Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi Nesteen Porvoon jalostamolla tehtävää pilottiprojektia saaden itsenäistä vastuuta ja mahdollisuuden kerryttää kokemusta konetekniikan parissa. Työsi on osa laajempaa kokonaisuutta ja pääset osallistumaan putkistojen ja painelaitteiden tarkastushistorian seurantaan kunnossapidon kehittämiseksi.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen työhösi
* Mahdollisuuden työskennellä itsenäisestiprojektiluontoisessa tehtävässä
* Kerryttää osaamista alatikasvavassa kansainvälisessä yrityksessä
* Mahdollisuuden työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti (mieluiten 4 pv/vko)


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Putkistojen ja painelaitteiden tarkastushistorian läpikäynti ja tiedonkeruu
* Muut projektiin liittyvät tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Konetekniikan AMK- tai diplomi-insinöörin koulutus tai opinnot käynnissä
* Osaamista kiinteiden(paine-)laitteiden kunnossapidosta joko opintojen tai työn parista
* Tarkka, itsenäinen ja vastuullinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajo- ja työturvallisuuskortti, sekä oma auto


Eduksi katsotaan myös:


* Työkokemus kiinteiden(paine-)laitteiden kunnossapidosta
* Mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuun 2019 alussa
* Kesto: 2-3 viikkoa, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta projektin luonteesta riippuen
* Sijainti: Porvoon Kilpilahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nesteen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.