Projektityöntekijä, Pohjois-Savo
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Tule meille töihin! Etsimme nyt projektityöntekijää!

Spring House Oy on valmennusyritys, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 10 M€. Toimimme valtakunnallisesti, ja joukkueessamme on 180 valmentamisen ammattilaista. Meillä on kaksi merkittävää liiketoiminta-aluetta: työvoimapalvelut ja työhyvinvointipalvelut. Kuulumme StaffPoint-konserniin, joka on merkittävä toimija henkilöstöpalvelualalla. Merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Nyt etsimme projektityöntekijää ESR-rahoitteiseen "Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista" -hankkeeseen Pohjois-Savoon. Projektityöntekijänä vastaat yhdessä hanketiimisi kanssa mm. hankemateriaalin tuottamisesta, paikallisten yritysten rekrytointimallien kehittämisestä, työnantajien vastaanottavuuden parantumisesta ja monikulttuurillisuusvalmennuksista. Toimit yhteistyössä muiden sidosryhmien ja verkostojen kanssa niin paikallisesti kuin globaalistikin. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Työnteonpaikka on pääasiassa Kuopio, mutta työ sisältää myös matkustusta lähialueilla ja satunnaisesti kauemmaksikin. Työaika on 38h/vko ja työ alkaa tammikuussa 2020.


Edellytämme sinulta

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta projektityöskentelystä. Viestit ja esiinnyt taidokkaasti suomeksi ja englanniksi. Olet innovatiivinen, itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen. Lisäksi olet valmis sitoutumaan hankkeeseen kolmeksi vuodeksi.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 25.11.2019 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja projektityöntekijän tehtävästä saat tiistaisin 5.11, 12.11 ja 19.11 klo 9-10 Silja Grönholmilta p. 050 384 9027.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot